Köszöntő

Községünk Önkormányzata, valamennyi lakói nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Lippó község megújult honlapján.

Lippó, Baranya megye déli részén, a Villányi hegységtől délre, a Duna és a Dráva által határolt háromszögben, földrajzi tájbeosztás szerint a Drávamelléknek nevezett területen, a horvát határtól 5 km-re helyezkedik el.

Honlapunkon megismerheti településünk érdekes, izgalmas történetét, információt kaphat jelenéről, a látnivalókról, rendezvényeinkről, ünnepeinkről, mindennapi gondjainkról. Hasznos információkat szeretnénk nyújtani azoknak, akik településünkre készülnek utazni, vagy itt szeretnének üzleti vállalkozásba kezdeni, másfelől a helyben élők számára közérdekű információk és szolgáltatások elérhetővé tétele révén erősítsük a polgármesteri hivatal ügyfélbarát és szolgáltató jellegét, új kommunikációs csatornát nyissunk meg a lakosság felé.
Tisztelettel meghívom Önt, látogasson el hozzánk, s ha megtekintette ezt a gyönyörű vidéket, Lippótól, 10-20 km-es körzetben található: Villány, Bóly, Mohács, megyeszékhelyünk Pécs valamint Siklós, Harkány is csak 40-50 km községünktől.

Településünk lakói kedves, vendégszerető emberek. Szívesen ajánlom ezért mindenkinek, látogassanak el hozzánk, ismerjenek meg bennünket. Tiszteljen meg minket látogatásával, mi szeretettel várjuk!

A honlap használatához sok örömet kívánva: Lovas Miklós
                      Polgármester

Fogászati hétvégi ügyelet

Dr Dudás Béla
7773 Villány Oportó utca 3.
Tel: 72/492-713

Orvosi hétvégi ügyelet

Bólyi Egészségcentrum
7754 Bóly, Szabadság u. 1/b
Tel: 69/ 368-180

Mohács Városi Kórház

7700 Mohács, Szepessy tér 7.
Tel: 69/511-150

Segítség, ha baj van

Mentők:          104
Rendőrség:  107
Tűzoltók:        105
Segélyhívó:   112